Canviar la contrasenya d'accés al correu electrònic des de l'àrea de clients

Canviar la contrasenya d'accés al correu electrònic des de l'àrea de clients

Podeu canviar la contrasenya d'accés de la vostra bústia de correu electrònic de dues maneres: des de la pròpia bústia de correu electrònic o des de la vostra àrea de clients, tal com us expliquem en aquest tutorial.

1. Per començar, cal que accediu a l'àrea de clients. No cal saber la contrasenya del correu per accedir-hi! Si voleu, podeu entrar seguint els passos d'aquesta guia.

2. Un cop dins, heu de seleccionar l'opció Dominis i Correus de la barra superior.
A l'àrea trobarem l'apartat de: Dominis i Correus
3. Aleshores, veureu tots els dominis i correus associats al vostre usuari. Per a canviar la contrasenya del compte de correu que desitgeu, caldrà que el busqueu, i cliqueu a l'opció de Canviar contrasenya.
Al correu desitjat. Prémer a: Canviar contrasenya
4. Finalment, al prémer: Canviar contrasenya apareixeran les opcions per a indicar la nova contrasenya per al compte de correu. 

Cal indicar la mateixa contrasenya dues vegades. Recordeu que la contrasenya ha de tenir entre 8 i 64 caràcters i, idealment, per fer-la més segura, hauríeu de fer-hi servir lletres en majúscula i minúscula, símbols i números.

Un cop fet caldrà guardar els canvis. Això es fa prement al botó de: Desa que veureu a la part inferior de les contrasenyes. 
Un cop canviada la contrasenya, cal guardar els canvis.
5. Si heu realitzat correctament els passos, el sistema us informarà que s'ha canviat correctament!
Avís conforme s'ha canviat correctament.