Com afegir una signatura al correu electrònic web?

El correu electrònic web d'elteu.cat permet afegir diferents signatures de correu que s'afegiran automàticament al final de tots els missatges.

Al següent video us ensenyem a com fer-ho de la manera més senzilla possible!

Si el video no us convenç, a continuació us ensenyarem a fer-ho pas per pas.

1. Per començar, accediu a la bústia de correu electrònic pel qual voleu modificar la contrasenya. Podeu fer-ho seguint els passos d'aquesta guia

Si no recordeu la contrasenya de la bústia, us recomanem canviar-la fent servir la vostra àrea de clients.

2. Un cop dins, accediu a la configuració del correu, tocant la icona de la roda dentada de la part superior esquerra de la finestra:
Prémer a la icona de la roda dentada

3. Després, a la barra esquerra, has de fer clic a la secció Correu.
Buscar l'apartat: Correu

4. Dins de la secció de correu a Comptes IMAP.
Anar a l'apartat: Comptes IMAP

5. Dins de Comptes IMAP, feu clic a la icona del llapis que hi ha a la dreta de la vostra adreça de correu.
Prémer al llapis per a modificar la firma
6. A la pantalla que s'obrirà, a la part central, feu clic en el bloc que diu Identitats, on hi apareix escrita la vostra adreça de correu.
Prémer a la identitat del correu
7. En aquest espai, podeu fer servir la caixa de text lliure per escriure-hi la vostra signatura.
Podem afegir la signatura a la caixa de text