Com configurar la bústia de correu a un dispositiu iPhone

Les bústies de correu d'elteu.cat es poden configurar en diferents dispositius, en aquest article us ensenyarem a fer-ho utilitzant el gestor de correu per defecte d'iOS. A continuació, us facilitem un video tutorial on podreu aprendre com configurar-lo.

Si ho preferiu, a continuació també us expliquem pas a pas, com configurar-lo completament!

1. Per començar, accediu a la configuració del dispositiu tocant la icona Configuració i seguidament busqueu l’apartat de: Mail.
Cerquem l'aplicació: Mail
2. Quan accediu a la següent finestra, haureu d’anar a l’apartat de: Comptes, a continuació veureu els comptes que teniu configurats al dispositiu. Haureu de prémer a: Afegir compte.

3. Aleshores, haureu de seleccionar la opció de: Altres. Ja que el correu .cat és un servei independent d’empreses com Google o Microsoft.
.cat és un servei independent
Al menú que us apareixerà a continuació, caldrà que seleccioneu: Afegir compte de correu

4. Aleshores, caldrà que afegiu les credencials del correu .cat. Aquestes són:
Nom: El vostre nom, ja sigui personal o un pseudònim.
Correu: El vostre correu .cat.
Contrasenya: La contrasenya que definida al correu .cat. (Si no sabeu quina és, podeu canviar-la aquí)
Descripció: Una breu descripció del compte.
Hem d'afegir les credencials
Un exemple, podria ser:
Nom: Pep Martí
Contrasenya: LaMevaContrasenya123
Descripció: Aquest és el meu compte .cat!

Un cop afegides les credencials, haureu de prémer a: Següent per a continuar amb el procés.

5. Un cop carregat el compte, caldrà que afegiu els paràmetres de configuració del compte, aquests són:

Protocol: IMAP
Servidor d’entrada: mx01.coremailservice.net
Servidor de sortida: mx01.coremailservice.net
Nom d’usuari: El vostre correu.cat
Contrasenya: La contrasenya definida al compte .cat.
També afegim les credencials del servidor
En el cas d’exemple, la configuració seria:

Servidor d’entrada: mx01.coremailservice.net
Servidor de sortida: mx01.coremailservice.net
Nom d’usuari: pepmarti@labotiga.cat
Contrasenya: LaMevaContrasenya123

Un cop afegides les credencials, caldrà que premeu a: Següent.

6. A continuació, a la següent finestra, deixeu seleccionada únicament la opció: Mail i, per acabar, premeu Desar a la part superior dreta de la pantalla.
Cal seleccionar: Mail
7. Finalment, només caldrà que accediu al gestor de correu del iPhone, haureu de desplegar el menú de les bústies que trobareu a l’apartat superior esquerra. Aleshores veureu al menú amb el vostre correu .cat!

Un cop hi entreu, haureu d’esperar a que es carreguin els correus, i ja podreu començar a utilitzar-lo amb tota normalitat!