Com crear àlies de correu des de l'àrea de clients

Com crear àlies de correu des de l'àrea de clients

Les bústies d’elteu.cat disposen de l’opció de crear fins a 10 àlies de manera completament gratuïta. Tots els àlies es gestionen des de la mateixa adreça de correu, però aquests serveixen per a diversificar el correu rebut a l'adreça .cat. Per exemple, si tens un negoci, pots disposar d’un àlies que sigui: atencio@negoci.cat. Per a respondre això sí, ho hauràs de fer des de la teva bústia principal.

En aquest article, t’explicarem com configurar els àlies al correu .cat!

1. Per començar, s’ha d’accedir a l'àrea de clients. No cal saber la contrasenya del correu! Si vols, pots entrar seguint els passos d'aquesta guia.

2. Un cop dins, has de seleccionar l'opció Dominis i Correus de la barra superior.

Anar al menú de Dominis i Correus

3. Aleshores, veuràs tots els dominis i correus associats al teu usuari. Per a crear els àlies cal seleccionar la bústia, i prémer al botó del costat: àlies.
Al costat dels correus està l'opció dels àlies

4. A continuació, t’apareixerà un quadre de text on escriure l’àlies. A partir d'aquí ja és tot teu! Escriu l’àlies que vols i prem a Afegir.
Veuràs a la part inferior tots els àlies existents del correu, tingues en compte que en tens màxim 10!
Quan afegim un àlies ens sortirà un avís conforme s'ha creat correctament!

5. En cas de que vulguis eliminar-ne algun per a crear-ne un de diferent, o simplement no l’utilitzis més, pots fer-ho prement al botó d’Eliminar.


6. Ja està! Ja tens configurats els àlies, tingues en compte per això, que aquest només serveixen per a rebre els correus, no podràs enviar-ne des d’aquests!