Com em puc registrar com a docent?

En primer lloc, hem d’accedir al següent enllaç:

https://fundacio.cat/dotacio/

A continuació, veurem que ens apareix un botó on se’ns indica “Sol·licita la dotació”. Un cop hi cliquem, se’ns obrirà una nova pàgina des de la qual podrem procedir al registre com a docent. A continuació haurem de clicar a “Registra’t”.

Aquí hi trobarem un petit formulari on se’ns demana les dades del docent: nom, cognoms, correu electrònic, àmbit i centre actual. En aquest últim apartat, us recomanem que cerqueu o bé per localitat o pel nom propi de l’institut.

Finalment, haurem d’acceptar la política de privacitat i haurem finalitzat el nostre registre com a docent.

Un cop finalitzat, rebrem un correu electrònic amb l’enllaç, el nom d’usuari i la contrasenya per poder accedir al nostre panell de docent des d’on podrem sol·licitar les diferents dotacions pels diferents alumnes.