Com esborrar bústies addicionals des de l'àrea de clients

En cas de que tingueu més d’una bústia, i no vulgueu seguir utilitzant alguna d’elles, les podeu esborrar! Ja sigui a l’hora de renovar, o a qualsevol altre, podeu fer-ho ràpidament des de l’àrea de clients. Us ensenyem com podeu fer-ho!

1. Primer, caldrà que accediu a l’àrea de clients. En cas de que no recordeu com fer-ho, podeu seguir les passes d'aquesta guia.

2. Un cop dins, veureu un menú a l’apartat superior amb diverses opcions. Heu de seleccionar Dominis i Correus.
Al menú, buscar Dominis i Correus
3. Aleshores, veureu tota la informació relativa als correus .cat. A l’apartat de correus associats al domini veureu un llistat amb totes les bústies contractades amb el domini. En cas de voler eliminar una bústia individualment haureu de prémer al botó de Eliminar.
A les bústies associades al domini, prémer Eliminar
4. Quan premem a Eliminar, s’obrirà una avís que us demanarà si realment voleu esborrar la bústia. Aquest avís es de seguretat, ja que esborrar la bústia també esborrarà tots els seus correus i continguts. Cal estar molt segur de voler esborrar una bústia, ja que després no t’hi pots fer enrere!
Si voleu esborrar la bústia definitivament, caldrà prémer a Eliminar.
Haurem de prémer a Eliminar
5. Ja estaria! La bústia deixarà d’existir i s’esborraran els continguts. Sempre podràs tornar a crear una bústia amb el mateix nom, però aquesta estarà buida, cal tenir-ho en compte!