Com puc sol·licitar una dotació .cat?

En primer lloc, haurem d’accedir al següent enllaç:

https://dotacio.fundacio.cat/

A continuació, veurem que ens apareix un botó on se’ns indica “Sol·licita la dotació”. Un cop hi cliquem, se’ns obrirà una nova pàgina des de la qual podrem procedir a accedir al nostre panell de docent. A continuació haurem de clicar al botó “Accedeix”.

Alhora, haurem de recuperar el correu electrònic que se’ns va fer arribar un cop vam finalitzar el registre. Allà hi podrem recuperar el nom d’usuari i la contrasenya per accedir-hi.

Un cop dins, trobarem el panell per sol·licitar les diferents dotacions. Això ho podrem fer clicant al botó “Sol·licita una nova dotació”. Així doncs, haurem de sol·licitar una dotació per cada domini .cat i allotjament web que necessitem.