Com redirigir els correus de Gmail a la bústia .cat

Com redirigir els correus de Gmail a la bústia .cat

Si tens una bústia Gmail i vols rebre tots els correus també a la bústia .cat, pots fer-ho sense problemes! En el següent video t'ensenyem com!Si ho prefereixes, aquí tens l’article que explica com fer-ho. El procés és una mica llarg, però pas a pas ja veuràs que no té gaire dificultat!
1. A la bústia de Gmail, cal que premis a la icona de la roda dentada, i a continuació a Mostra tota la configuració.
Prémer a Mostra tota la configuració
2. Al menú horitzontal que veuràs, cal prémer a Reenviament i POP/IMAP. Aleshores, prémer a Afegir una adreça de reenviament. I a continuació, afegir l'adreça del correu .cat.
Has d'afegir l'adreça del correu .cat
3. Quan hagis afegit l'adreça del correu .cat, se t’obrirà una finestra per a confirmar-la. Si l’adreça és correcte has de prémer a Següent
Posada l'adreça, cal confirmar les dades
4. Ara toca anar a la bústia del correu .cat, hi pots accedir de la manera que et sigui més còmoda.
Cal accedir a la bústia .cat. En aquest cas des del web
5. Veuràs que has rebut un missatge de Google. Quan l’obris, veuràs que aquest conté un codi de confirmació, així com també algunes dades personals. L’important és que guardis el codi. Al mateix correu veuràs també l’enllaç per a confirmar l’adreça, hauràs de prémer a aquest mateix enllaç. 
Al mig del correu hi ha l'enllaç a prémer

6. Quan premis a l’enllaç, se t’obrirà una finestra on podràs confirmar l’enviament del correu de Gmail cap al correu .cat.
La finestra que s'obre et demana que confirmis les dades dels correus
7. Un cop confirmades les adreces entre les que s’enviaran els correus, hauràs de tornar al Gmail. I on abans has indicat l’adreça de correu .cat, ara veuràs que et demana un codi de confirmació. Aquí hi hauràs de posar el codi que has rebut al correu.
Al tornar al Gmail, cal afegir el codi de confirmació
Et recomanem afegir el codi fent servir l’eina de copia i enganxa, ja que aquest codi acostuma a ser llarg.

8. Quan hagis verificat el codi, hauràs de seleccionar l’opció de Reenvia una copia del correu entrant al correu .cat. I seleccionar si vols desar-ne còpies a la bústia de Gmail.
Un cop seleccionada l'opció. Prémer a: Desar els canvis
Finalment, només et caldrà finalitzar els canvis a la part inferior de la pantalla. I ja rebràs tots els correus de gmail a la teva bústia de correu .cat!