Com renovar el correu .cat automàticament des de l'àrea de clients

Com renovar el correu .cat automàticament des de l'àrea de clients

Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, automàtica i manualment. La manera més senzilla és fer-ho automàticament, ja que simplement cal preocupar-se de desar la targeta correcta. Durant el mes anterior a l’expiració del paquet de correu, rebràs 3 correus informant de quan es realitzarà la renovació, per a que en tot moment ho tinguis controlat! 

Per a configurar-ho, es fa des de la pròpia àrea de clients, i en aquest article t’ensenyem com fer-ho.

1. Per començar, cal que accediu a l'àrea de clients. No cal saber la contrasenya del correu per accedir-hi! Si voleu, podeu entrar seguint els passos d'aquesta guia.

2. Un cop dins, heu de seleccionar l'opció Dominis i Correus de la barra superior.
Cal prémer a: Dominis i Correus
3. Aleshores, veureu tots els dominis i correus associats al vostre usuari. Per a renovar el que desitgeu automàticament, només caldrà comprovar que aquest està activat amb la opció de: Automàtica

4. Seleccionada aquesta opció, és probable que tinguis guardada la mateixa targeta amb la que vas realitzar el primer pagament, però si no és així, o bé si la vols canviar, cal que premis al botó de Canviar targeta.
Si la targeta no és correcta, podem canviar-la
Si la targeta guardada ja és la correcta, pots saltar directament al pas nº 7.

5. Aleshores, es mostrarà un missatge d’avís, aquest explica el procés per a desar la targeta. Cal anar a la passarel·la de pagament, i realitzar el procés un procés de compra. No pateixis! Aquest té un cost de 0€. Simplement és per desar la targeta per a poder renovar automàticament més endavant! 
L'avís explica el procés. No et preocupis! No es farà cap cobrament
6. Un cop premeu a Canviar, començarà el procés per a desar la targeta amb la que voleu renovar automàticament. 
A la passarel·la de pagament cal afegir les dades de la nova targeta
7. Un cop desada la targeta, ja no caldrà que et preocupis per la renovació del teu correu .cat! A més, abans que se’t cobri res, t’enviarem fins a 3 correus electrònics per a recordar-t’ho, per a que ho tinguis controlat en tot moment!
Rebràs fins a tres correus abans de la renovació