Com renovar el correu .cat manualment des de l'àrea de clients

Com renovar el correu .cat manualment des de l'àrea de clients

Per a renovar els correus .cat, podeu fer-ho de dues maneres, en aquest article us ensenyarem com podeu fer-ho de manera manual. El paquet de correu es pot renovar quan vulguis sempre que sigui abans de la data de caducitat, i aquest es pot renovar per períodes d’anys. Tu decideixes quants! 

També cal tenir en compte que es pot renovar el paquet de correu quan es vulgui, no cal esperar a l’últim dia, ja que la data de venciment no canvia quan es renova el paquet. És a dir, si el teu paquet de correu caduca al desembre, però el renoves a l’octubre, la data de venciment serà el desembre de l’any següent. La data de venciment no canvia!

Per a renovar el domini manualment, caldrà realitzar els següents passos: 

1. Per començar, cal que accediu a l'àrea de clients. No cal saber la contrasenya del correu per accedir-hi! Si voleu, podeu entrar seguint els passos d'aquesta guia.

2. Quan hi sigueu dins, cal seleccionar l'opció Dominis i Correus de la barra superior.
Cal prémer a: Dominis i Correus
3. Aleshores, veureu tots els dominis i correus associats al vostre usuari. Caldrà seleccionar l’opció de Manual i prémer a Renovar Ara

Un cop seleccionat el paquet. Prémer a: Renovar Ara
4. Una vegada dins, haureu d’indicar per quants anys voleu renovar el paquet de correu, el preu anual de paquet són de 19,90€ si té una única bústia, el preu per cada bústia extra és de 9,90€.
Al desplegable que trobarem, caldrà seleccionar la quantitat d’anys per la que volem renovar el paquet. Un cop seleccionats, caldrà prémer a Següent5. A continuació, se us obrirà una finestra nova amb la passarel·la de pagament, per a realitzar tot el procés de compra. Caldrà afegir les dades de la targeta i confirmar-ho.
Hem d'afegir les dades de pagament
Quan hagis realitzat el pagament, el domini i tots els seus correus es renovaran i es podran seguir utilitzant durant el període seleccionat!

Finalment, rebràs al correu electrònic un missatge amb la factura i el seguiment de tot el procés realitzat.