Puc domiciliar el pagament per fer la renovació?

Puc domiciliar el pagament per fer la renovació?

Aquesta pregunta ens ha arribat molt al departament de suport d'elteu.cat (suport@elteu.cat): "Puc domiciliar el pagament per fer la renovació?"
La resposta és curta i senzilla... Sí!
De fet, des d'elteu.cat és el que recomanem a tots els usuaris que ens ho pregunten i la nostra resposta sempre és la mateixa: "Si tens l'opció, fes-ho perquè té moltes avantatges!"

L'avantatge més clara és la d'oblidar-te de tots els maldecaps que comporta fer la renovació del domini. El principal? Haver de recordar la data en que caduca el domini i fer tot el procés de renovació a mà abans de que aquest expiri. 
Si domicilies el pagament per fer la renovació es realitzarà la renovació automàtica de tot el teu paquet de correu. Aquest, sense cap cost addicional ni res. Un altre dubte que a vegades rebem sobre aquest procés és el següent: "Quan sé que em renovareu el domini?"

No et preocupis per això! Rebràs al teu correu fins a tres avisos avisant de quin dia realitzarem la renovació del paquet de correu, per a que n'estiguis al cas en tot moment! També, pots cancel·lar aquesta renovació automàtica quan tu vulguis, sense compromís!

Què, ja saps si vols domiciliar el pagament per a la renovació del teu paquet de correu? Genial!
T'ensenyem en aquest article com pots fer-ho des de l'àrea de clients: