Què necessito per a tenir un correu amb domini .cat?

Què necessito per a tenir un correu amb domini .cat?

Tens dus opcions.

Si el que t’interessa és tenir un correu electrònic amb .cat sense disposar de lloc web, t’oferim un paquet que t’ajudarà a aconseguir-ho de forma senzilla, sense necessitat de coneixements tècnics avançats. Aquest l’hem preparat en col·laboració amb un registrador, i també disposes d’un manual que et guiarà pas a pas en el registre i la configuració del teu correu. Tingues en compte que amb aquesta opció pots tenir fins a 2 comptes de correu vinculades al mateix domini.

Si el que t’interessa és tenir un correu vinculat a un lloc web .cat, pots registrar el nom de domini que vulguis amb qualsevol dels registradors que trobaràs a la nostra comparativa de preus. Quan ja tinguis el domini, el més senzill és que contractis els comptes de correu al teu registrador. Segurament t’oferirà algun paquet interessant que podràs adaptar a les teves necessitats.

En cas que el servei de correu el tinguis contractat a una altra empresa independent del teu registrador, caldrà que afegeixis les dades d’aquest servei als DNS del teu domini. Si no saps com fer-ho, consulta-ho amb el teu registrador.