Vull disposar de correu electrònic amb domini .cat, quin és el nom que hauria registrar per a tenir correu?

Vull disposar de correu electrònic amb domini .cat, quin és el nom que hauria registrar per a tenir correu?

Per a disposar d’un correu electrònic amb .cat, primer has de tenir un domini .cat. Consulta amb el teu proveïdor si el servei de correu està inclòs amb el teu domini o si cal que ho contractis per separat. Un cop ho tinguis clar, pots seguir les nostres recomanacions:

Per a particulars:
Si vols cuidar la teva imatge digital, el més recomanable és que registris el domini del teu cognom, o els dos cognoms junts, i després creïs l’adreça de correu amb el teu nom, tipus abel@graubosch.cat. Així també se’n podran beneficiar altres membres de la teva família, com ara pare@graubosch.cat, mare@graubosch.cat, etc.

Per a negocis:
Si les adreces són per a un negoci, el més adequat és registrar el nom de l’empresa i personalitzar el correu de cada empleat. Seguint l’exemple de l’Abel, ell disposa del domini advocatsgrau.cat i ha creat els correus: info@advocatsgrau.cat, admin@advocatsgrau.cat i abel@advocatsgrau.cat.

Per a originals:
Si el que vols és tenir un correu amb un nom més original, pots registrar qualsevol nom que t’agradi i crear un correu ben divertit, estil vostedira@alvostreservei.cat.